Warning: include_once(/var/www/ristrup.dk/public_html/wp-includes/header.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/ristrup.dk/public_html/wp-content/themes/oceanwp/functions.php on line 2

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/var/www/ristrup.dk/public_html/wp-includes/header.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/ristrup.dk/public_html/wp-content/themes/oceanwp/functions.php on line 2
SALG – Ristrup Hovedgaard

HØ 2018

Så vidt det er muligt, laver vi vores eget hø hvert år. Da vi selv har heste der har brug for hø, gør vi hvad vi kan for at lave en god kvalitet. Klik på knappen for at se mere.

LEJEMÅL PÅ RISTRUP

På Ristrup hovedgaard har vi flere forskellige lejemål. De er alle gamle medarbejder boliger, og ligger alle på gårdens matrikel. På hjemmesiden opdatere vi hele tiden hvilke boliger er ledige. Klik på knappen for at se mere.

LEJLIGHEDER I RANDERS

Udover at arbejde med landbrug, har vi også 3 ejendomme i Randers. I Randers er priserne på bolig en del lavere end i Århus, det finder mange attraktivt. Vi holder siden opdateret med ledige lejemål. Klik på knappen for at se mere.

Close Menu